dissabte, 3 de febrer del 2018

el clarinet de martin fröst





Martin Fröst és un virtuós del clarinet, diuen que el millor del món, per la presentació a Barcelona ha triat un programa que és el que acostuma a posar en las presentacions als millor auditoris del planeta, és una estrella, en el concert de Hillborg, ha utilitzat una mascara teatral, coreografies i canvis de llums en l’escena un bon exemple del que es capaç de fer amb el cos i sobretot amb el clarinet, instrument màgic i d’un so tan evocador de sensacions.

Les peces del germà del clarinetista, m’han entusiasmat, dues danses jueves de 4 minuts cadascuna, dos filigranes que han portat al públic al deliri, de propina una peça jazzística acompanyat per dos musics de l’OBC, èxit rotund.

El joveníssim director americà James  Feddeck ha portat la simfonia de Elgar a la gloria auditiva, la orquestra compacta, ajustada i rotunda per ver brillar aquesta simfonia tan nostàlgica d’imperis i tasses de té.

Ell cinc primes minuts de partitura de aquesta primera simfonia són la fotografia de tota una època color sèpia i que ja mai més ha de tornar.

CONCERT - EL CLARINET DE MARTIN FRÖST - 2018 - 9 /10 - OBC - James Feddeck, Martin Fröst