dijous, 3 de novembre del 2016

un homme á la hauteur






Una comèdia amable remake del film argentí ‘Corazón de Leon’ on es mostren les dificultats en front de la societat de conviure amb una persona diferent a les normes, aquí es tracta d’una parella on ella és una preciosa dona, Virginie Efira, advocada d’èxit amb un home arquitecte amb personalitat lluminosa, Jean Dujardin, pero d’una alçada disminuïda gaire bé com un nan.

Relacions que en aquest cas per culpa de la societat, tan inamovible amb acceptar els paràmetres que se surten de la normalitat, fan que la dona sempre feliç quan la parella conviu de manera solitària, dubti i s’amargui quan està voltada de persones alienes les comunament qualificades com ‘gent’.

El fet que aquí sigui un nan es pot traslladar a qualsevol defecte físic fàcilment perceptible amb un cop d’ull i això és un del mèrits de la pel·lícula.

La transformació de la mida del actor Dujardin de 176 cm d’alçada en un home de  136 cm. Es fascinant gracies als mitjans que Gaumond, la productora, a posat per fer creïble aquesta romàntica historia.

DVD - UN HOMME Á LA HAUTEUR -2016 - 7/10 - http://www.imdb.com/title/tt4699388/