dissabte, 28 de maig del 2016

missa de bernstein





Rotund èxit de Bernstein a l’Auditori amb aquesta portentosa i descomunal obra simfònica amb moltes connotacions teatrals.

Aquesta peça seleccionada per obrar com a cloenda de la temporada estava programada per ser dirigida pel mestre titular de la OBC Kazushi Ono, però amb una nota rebuda per mail aquest matí m’assabentava de que per indisposició seria substituït per el mestre Clark Rundell, gran especialista en Sondheim, jo dubto de la veracitat d’aquesta informació.

El mestre Ono no li agrada gaire treballar ho puc demostrar per moltes raons, una de elles es que l’abonament del torn B de divendres, en tota la temporada no han pogut veure al director titular en cap funció, aquest mestre Ono busca programes que nomes es facin dues o una representacions, si es pot estalviar la del divendres, li endinya la feina a un altre director.

La funció d’avui era una carga molt densa per suportar una persona que comparteix titularitat entre Tokyo i Barcelona deixant a banda tots els altres compromisos que te en els teatres d’òpera i sales de concerts de tot el món.

Amb la seva improbable malaltia i conseqüent excusa em sortit guanyant tots els assistents d’un teatre amb quasi totes les localitats exhaurides, hi haurà visionat per TV3 ja que aquesta nit un munt de càmeres i grues han enregistrat el memorable concert.




CONCERT - MISSA DE BERNSTEIN - 2016 - 10/10 - OBC - Clark Rundell, William Dazeley, Bernat Roses, Cor Madrigal, Cor Lieder Càmera, Cor de Teatre, Cor infantil Amics de la Unió, ESMUC