divendres, 15 d’abril del 2016

festival gershwin





Un Auditori que feia goig del bo, localitats exhaurides, fins i tot les llotges de tercer pis que quasi no tenen visió estaven ocupades, i no era per menys, els dos monstres sagrats de la musica nord-americana del segle XX de la maneta per portar felicitat als fidels a la seva musica i al seu talent.

El director Grams que sent aquest tipus de musica com una cascada de foc que li corre per les venes en el primer minut s’ha posat a l’audiència a la butxaca, ha ballat el que ha volgut i els elements de l’orquestra se’ls veia contents i feliços de estar conduits per un home que els hi ha comunicat vida, estímuls i a la fi gloria.

Els programadors de properes temporades ja veuen per on han d’anar i trencar una mica els esquemes tradicionals de la musica programada: barroca, clàssica, romàntica etc. la gent no vol estrenes de peces de 10 minuts de musica de compositors actuals, insuportables, pretensioses i avorrides, peces per cert, que mai més es tornen a interpretar per la senzilla raó que no connecten amb ningú.

Ara li toca a rescatar a Nino Rota o Morricone

Concert enregistrat per TV3 i que properament es podrà veure pel canal 33





CONCERT - FERSTIVAL GERSHWIN - 2016 - 10/10 - OBC - Andrew Grams, Alexei Volodin