dimecres, 2 de desembre del 2015

gala des étoiles, scala, expo milano








Una retransmissió en directe pèssima, generalment les preses en directe del mitjans italians són sempre molt dolents amb una gloriosa excepció que és el festival de Sanremo, per 5 dies posen total la llenya al foc i els programes en directe queden d meravella, però mai més ni en opera ni en ballet aconsegueixen fer-ho be.

En aquesta funció de pa sucat amb oli per glorificar la persona del Roberto Bolle, els càmeres de TV han estat del tot desafortunats ja que molts dels salts i piruetes dels ballarins el que veies era primer pla i l’expressió de la cara, com per suspendre’ls de sou per un més.

Roberto Bolle es un ballarí discret, però te una planta impressionant, i sempre dona la sensació de que passa mes hores al gimnàs fent peses que no al estudi fent barra, ballarí que ha sortit molt poc al estranger, segurament perquè Itàlia l’acarona molt be i no pren riscs, a la Carla Fracci li passava el mateix.

Per reforçar la tristesa del ballet italià van demanar ajut als russos del Bolshoi o Marinski i amb 4 salts del Vasiliev va polvoritzar totes les posturetes fetes prèviament per la estrella Bolle.

Massimo Murru mai tenia que haver acceptat el rol de Romeo en una retransmissió televisada, ja que més que les seves mancances físiques per la edat que te, un primer pla d’un Romeo geriàtric no és gens agradable per consideració a un ballarí que ha tingut una carrera brillant en dècades pretèrites.




DVD - GALA DES ÉTOILES - EXPO - SCALA - 2015 - 6/10 - David Coleman - Zakharova, Bolle, Murru, Manni, Coviello, Zeni, Eichwald, Hamilton. Lacarra, Semionova, Somova, Vinogradova, Sino, Sarafanov, Vasiliev