diumenge, 1 de novembre del 2015

vicious




Dos actors de la talla del Big Ben per la seva carrera, tan en el món del cinema com en el de la TV, però sobre tot on son marca de fabrica i referen mundial és en el mon del teatre clàssic.

Tots els recursos d’una vida d’interpretació postat al servei d’un breu argument senzill de resumir, una parella gai que viu junta per més de 50 anys, amb tot el que això comporta, una amiga intima de la parella interpretada per una imprescindible Frances de La Tour, un veí jove del pis de sobre i uns quants amics més ocasionals per festes i celebracions.

El que te un a gracia extraordinària en aquesta mini sèrie són els diàlegs teatrals que la parella adopta en la seva convinença diària, a vegades podrien ser de la Bette Davis, altres vegades de la Vivien Leigh, pura delícia i llàgrimes als ulls de tant riure.

Jo he tingut la immensa sort que la majoria de persones que m’han rodejat en aquesta vida eren d’aquesta espècie humana, gent que s’entortolliguen en paraules enginyoses per fer la vida més agradable i brillant.

Amb aquesta sèrie m’hi he trobat molt còmode i participatiu en les seves conclusions finals, lleugeres però contundents.




DVD - VICIOUS - 2013 - 8/10 - http://www.imdb.com/title/tt2582590/