dimarts, 3 de novembre del 2015

mr. holmes






Una ficció molt ben muntada és aquest film on es barregen molts elements del mític personatge Sherlock Holmes ja que  es van creuen amb tècnica puzle detalls de la historia del famós detectiu en els últims anys de la seva vida.

Costa uns deu minuts poder entrar en el llenguatge que et vol portar el director però desprès ho agraeixes perquè veus al Mr. Holmes madur però encara amb les seves capacitats físiques i mentals en perfecta harmonia i desprès contraposa el actual Mr. Holmes amb senyals de envelliment perillós ja que la pèrdua de la memòria és molt notable.

No hi ha que dir que Ian McKellen esta perfecte per no dir sublim en un film on ell hi es a cada un dels fotogrames de la pel·lícula.

Esta molt ben acompanyat en aquesta ocasió per la actriu nord-americana Laura Linney que interpreta la única serventa que te Mr. Holmes a la seva llar a la campanya del sud d’Anglaterra, amb un accent camperol en la parla molt curiós així com el seu nen a la pel·lícula, importantissim protagonista del film i que interpreta magistralment el menor Milo Parker







DVD - MR. HOLMES - 2015 - 8/10 - http://www.imdb.com/title/tt3168230/

1 comentari:

Allau ha dit...

Pel·lícula més que tediosa en el record. Hi ha qui confon Alzheimer amb discerniment.