dimarts, 18 d’abril del 2017

what ever happened to baby jane





Pel·lícula de visió imprescindible en aquest moment per tots els que estem atrapats en la visió de la serie ‘Feud’ probablement la millor del 2017, encara que manquen 2 capítols per acabar-la i no dic res més.

Un altre Blu-ray de Emi-Star que m’ha fet tornar al passat i no 25 anys sinó 50 ja que aquesta Baby Jane ens va marcar a tots i molt.

Primer s’ha de veure el moment polític en que es vivia ‘Franco on the rocks’ en el seu millor moment, films com aquest per la comunitat gai era un bàlsam regenerador de cèl·lules mortes. 

Pot haver alguna cosa mes gai que aquest film? Impossible, ja que el gran èxit arreu del món no era tan sols per veure aquells monstres sagrats del cinema en blanc i negre com s’estripaven sinó perquè era un viu reflex de moltes de les baralles  que molts de nosaltres havíem tingut amb personatges similars a nosaltres, i per estar mal capacitats per lluitar amb els punys, la lluita venjativa a lo Bette ens anava molt millor per les nostres capacitats.

Tres anys mes tard va venir un altre film en que també ens hi vam sentir molt identificats ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’ fent causa comuna amb la Taylor.

DVD - WHAT EVER HAPPENED TO BABY JANE - 1962 - 9 /10 - http://www.imdb.com/title/tt0056687/