dissabte, 6 de febrer del 2016

youth






El director Sorrentino en aquesta segona pel·lícula que li veig ja sé que no m’agradarà en el futur predictiu,  per la seva obstinació en un punts basics que a mi m’interessen relativament per no dir poc.

Es un director en que la bellesa de la fotografia i de la posta en escena el trastorna però no d’una manera calenta i apassionada a lo Visconti o a la manera Felliniana boja, inesperada i irreverent, no, a Sorrentino li agrada agafar-ho tot d’una manera molt freda, distant i llunyana.

El director es mou, en els dos film que li he vist, en el món de la classe alta, adinerada i amb una posició rellevant en el context social, serà que jo no conec gent d’aquest nivell que se’m fa difícil entendre els seus problemes del dia a dia i la seva absurda manera de solucionar-los.

El director com li passa avui dia a molts altres, no te sentit de la mida ja que aquest film no mereix el metratge que se li administra, segurament per lo enamorat que està de les boniques imatges que ell sap com ningú realitzar- Venècia - i li costa el fe servir les tisores.

La Fonda, la millor de llarg.






DVD - YOUTH - 2015 - 7/10 - http://www.imdb.com/title/tt3312830/