diumenge, 24 de gener del 2016

mr. robot





Sèrie que ha guanyat el premi a la millor sèrie del any en el apartat de drama, també Christian Slater ha guanyat el premi al millor actor secundari.

La historia és apassionant ja que ens porta a una revolució de la informàtica dels hackers contra el poder fàctic de les empreses de les 62 persones més riques del planeta i que ofeguen amb les seves conductes a bilions de persones a tot el globus.

El llenguatge visual utilitzat es del tot incomprensible perquè et fartes de veure pantalles y pantalles de ordinadors plenes d’un números i codis dels que no saps res però com els protagonistes veus que pateixen molt pel que estan fent, a la fi te’ls creus i també pateixes amb ells.

Les paraules filosòfiques que es diuen en els parlaments, per desmuntar el món globalitzadament capitalista que tenim són efectives i altisonants que és el que escau en un film en que es busca la tensió màxima a nivell mundial, és per explicar-me una mica la electricitat que produïen els conflictes de Mad Men qui multiplicada per 10.000

Els dos capítols finals a vegades cauen en el parany de la ximpleria rocambolesca i fer sortir a la Merkel i al Obama és lamentable.

La temporada numero 2 que s’emetrà aquest any és segur que no la veuré.


DVD - MR. ROBOT - 2015 - 7/10 - http://www.imdb.com/title/tt4158110/