dilluns, 30 de març del 2015

global gay







Un extensiu i dens material que ens fa viatjar per els cinc continents i amb entrevistes en directe amb persones involucrades en el moviment GLBT ens endinsa en las brutals diferencies  que cada país te sempre en contra dels homosexuals i quasi mai al seu favor.

Un llibre amb moltes pagines com correspon a un estudi seriós que tracti el tema amb profunditat i contundència. El autor ha tingut que investigar de cada país visitat, quines eren les persones que es podien identifica més en la causa oberta a favor del moviment que va començar al Bar Stonewall el juny de 1969 i que des de les hores no a parat de créixer i créixer amb benefici d’uns pocs privilegiats en contra dels altre que encara pateixen sobre les seves carns penes de mort y presons de molts i molts anys.

Una lectura que no es pot fer de tot seguit per la gran quantitat de noms i dades que l’autor ens regala en cada pagina. Si es vol comprendre i mitjanament memoritzar el panorama mundial és millor marcar-te com a full de ruta un nombre de pagines per dia i gaudir aquest interessant  document plenament.






LLIBRE - GLOBAL GAY - 2014 - 8/10  - Frédéric Martl




2014




8/10





Frédéric Martl