dimarts, 19 de juny del 2012

en un desordre absolut





Hem de felicitar al director de Arts Santa Monica per haver portat aquesta complicadíssima, enorme, excepcional i magnifica exposició. Des de les exposicions que es van muntar aquí, amb el motiu de la olimpíada de Barcelona de l’any 92, no havia vist una mostra semblant.
De visió obligada per totes les persones interessades en l’art, la cultura i l’historia. Hi ha dos mostres de grans dimensions i dificultat creativa, individuals i d’artistes singulars que no oblidaré mai de la vida per l’impacta tan fort que han causat en el meu esperit. Està ben vist que has de estar ben putejat per el poder polític i el fanatisme religiós per que explotin els sentiment artístics a contracorrent i alliberar-nos de les opressions encara que sigui de manera conceptual. A veure si aquesta terra que es diu España pren model, reacciona i comença a fer sorgir grans obres d’art per atacar y denunciar els poders democràtics que ens tenen agafats, indignats i sobre tot esclavitzats.


EXPO
EN UN DESORDRE ABSOLUT
2012
10/10
Arts Santa Mònica






1 comentari:

David Hornero ha dit...

Da ganas de cojerse el coche y dejarse caer por alli. Gracias por la información. ¿La musica de los videos de quien es?. Saludos.