dimarts, 17 de gener del 2012

anonymous



Enèsima revisió de l’historia dels Tudor, cap dinastia ha donat més suc que aquesta. El que passa en aquesta original versió és que hi ha tant per explicar i tants anys de marge narratiu que requeria una mini sèrie de almenys sis hores per captar tots els embolics d’aquella gent (la literària i la política) de vides atractives. El director opta per anar per feina i sobre tot la primera hora de projecció les imatges son atabalades, convulses i resoltes a la manera de vídeo clip. El repartiment gens estel•lar, amb la divina excepció de la gran Vanessa, el director treu gran profit d’unes cares noves, airoses i gens amanerades per el moment. Decorats i color de la pel•lícula exquisits, com ja és habitual en aquest tipus de producte.

ANONYMUS
2011
7/10
http://www.imdb.com/title/tt1521197/







4 comentaris:

Leopold Estapé ha dit...

Roland Emmerich el tinc per un autor de comedies infumables, jejjejej Veure un film seu per a mi es un acte de pur masoquisme. (militancia LGTB apart).

julianen ha dit...

et fare cas i el posare a la llista negra, el que passa es que tot el que fa la Vanessa com la Maggie Smith i la Judy Dench tinc l'obligació de veure-ho

Leopold Estapé ha dit...

Paraules majúscules ¡¡¡¡¡

Santy Trombone ha dit...

tiene toda la pinta de ser un bonito espectáculo... visual.