dilluns, 19 de desembre del 2011

the phantom of the opera at the royal albert hall



Començaré pel final. El fi de festa d’aquesta antològica funció, dels 25 anys de l’estrena, és una de les més emocionants mai vistes, quan amor hi ha al teatre en aquests països del nord, com cuiden les emocions, calculades al mil•límetre per no apagar la guspira de la sorpresa dins l’homenatge de cadascun dels artistes involucrats. I ara anem per feina, nom per recordar Sierra Boggess, poques vegades una noieta amb un paper com aquest m’ha pogut emocionar com ho ha fet aquesta jove http://en.wikipedia.org/wiki/Sierra_Boggess el teatre necessita veus noves amb talent interpretatiu com ho demostra aquesta nova Ann Blyth de semblança més que casual. Un festival pels sentits, una funció excel•lent de país ben educat en les arts escèniques, musicals i estètiques.

THE PHANTOM OF THE OPERA AT THE ROYAL ALBERT HALL
2011
10/10
Ramin Karimloo, Sierra Boggess





3 comentaris:

Unknown ha dit...

Fa tant de temps que no trepitjo Londres.....

julianen ha dit...

jo la he vist comodament a casa meva aquesta tarda, els viatges a londres tal com esta la cosa economica s'haura de deixar per uns altres temps - si vols et deixo el DVD es una funció unica del octubre 2011, una joia de producció i qualitat

Unknown ha dit...

S'agraeix l'oferiment, però encara que sembli mentida estic mes enfeinat que mai, 20 anys de cara al public i sembla que ara un es un trasto vell, cercar feina està resultant bastant esgotador i desmotivant. I sí Londres haurà d'esperarse.